Ramen in Aluminium ?

Als je voor je ramen nu kiest voor aluminium: Zit je altijd goed. Deze materialen zijn immers van uitstekende kwaliteit. Maar voordat je kiest lees je best even mee. We zetten de belangrijkste voordelen van aluminium voor je op een rijtje.

Voordelen aluminium

Aluminium zeer geschikt wanneer je houten ramen of PVC wil vervangen. Ramen van aluminium zijn ontzettend stevig en worden vaak gebruikt bij grotere constructies. Voor grote glasoppervlakken biedt aluminium ook de ideale omkadering.

Bovendien gaan aluminium ramen ook uitermate lang mee. Voor het reinigen van de ramen moet je chemische producten vermijden, maar hier staat tegenover dat ze 100% krasbestendig en roestvrij zijn ongeacht de weersomstandigheden.

Met aluminium ramen bereik je een zeer strakke look doordat ze vlakker zijn dan ramen in PVC. Ook hier heb je de keuze uit veel kleuren die wordt ingewerkt in de poedercoating.

Misschien wel het belangrijkste argument voor het gebruik van aluminium: ze zijn duurzaam. Aluminium is 100% recycleerbaar en is daarom de meest milieubewuste keuze voor je ramen.

Conclusie

Aluminum is slimme keuze voor de ramen van je huis. Deze materialen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en bieden zeer goede isolatie en veiligheid.

Aluminium is voor het milieu een betere zaak is. Het goede nieuws blijft echter: je kan niet mis gaan als je op zoek bent naar kwaliteitsvolle ramen.

Wil je ook nieuwe ramen plaatsen? Laat hieronder je gegevens achter en wij adviseren je in een vrijblijvend gesprek!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Chat openen
1
Klik hier voor live chat.
Welkom bij Iber Aluminium, hoe kunnen we u helpen?