top of page

Over ons

Welkom bij IBER ALU, uw specialist in ramen en deuren. Sinds onze oprichting in 2019 hebben we een solide reputatie opgebouwd op basis van meer dan 12 jaar ervaring en uitgebreide vakkennis.
 

Bij ons begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdens uw verbouwingsproject in goede handen te zijn. Onze toegewijde adviseurs staan klaar om naar al uw wensen te luisteren en u van A tot Z te begeleiden in dit proces. Of u nu op zoek bent naar een specifieke kleur, het juiste type glas of de perfecte materiaalkeuze, wij zorgen ervoor dat uw wensen worden vervuld. Bovendien blijft de veiligheid van uw woning altijd een van onze prioriteiten.
 

Wanneer u kiest voor IBER ALU, kiest u voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Onze producten worden met zorg en aandacht vervaardigd, met oog voor detail en duurzaamheid. We streven ernaar om u de beste oplossingen te bieden die passen bij uw stijl en behoeften.
 

Of u nu uw huis renoveert of een nieuw project start, wij zijn er om u te helpen. Onze uitgebreide selectie ramen en deuren biedt een breed scala aan mogelijkheden, zodat u uw droomhuis kunt creëren. Van moderne ontwerpen tot tijdloze klassiekers, we hebben voor elk wat wils.
 

Bij IBER ALU geloven we in het leveren van uitstekende service en klanttevredenheid. Ons team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Kies voor IBER ALU en ontdek de perfecte combinatie van vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van uw ideale ramen en deuren.

Bezoek onze showroom in Mortsel en ontdek onze kwalitatieve producten.

De voordelen van IBERALU op een rij

  • Ervaring en vakkennis: Met meer dan 12 jaar ervaring in de industrie, kunt u erop vertrouwen dat ons team van experts de nodige kennis en expertise heeft om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste ramen en deuren voor uw project. We hebben een diepgaand inzicht in de nieuwste trends, materialen en technologieën, en we kunnen u helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen.

  • Maatwerkoplossingen: Bij IBER ALU begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar specifieke afmetingen, kleuren, materialen of ontwerpen, wij zorgen ervoor dat uw ramen en deuren perfect passen bij uw stijl en smaak.

  • Hoogwaardige kwaliteit: Wij streven altijd naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze producten worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde productiemethoden. Dit resulteert in ramen en deuren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam, energie-efficiënt en bestand tegen de tand des tijds. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

  • Veiligheid en beveiliging: Bij IBER ALU staat de veiligheid van uw woning altijd centraal. We begrijpen het belang van een goed beveiligd huis en daarom integreren we geavanceerde beveiligingsfuncties in onze ramen en deuren. Denk hierbij aan inbraakwerende sloten, stevige materialen en andere veiligheidsmaatregelen om uw gemoedsrust te waarborgen.

  • Klantgerichte service: Bij IBER ALU streven we naar uitmuntende klantenservice. We luisteren naar uw wensen en behoeften, en bieden persoonlijk advies en begeleiding gedurende het hele proces. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, u te helpen bij het maken van beslissingen en u een vlotte en plezierige ervaring te bieden. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

  • Door te kiezen voor IBER ALU profiteert u van onze ervaring, maatwerkoplossingen, hoogwaardige kwaliteit, focus op veiligheid en klantgerichte service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de voordelen van samenwerken met ons.

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Eigen productie

10 jaar garantie

ervaren team

duurzaam & energie efficiënt

Onze Partners
logo Reynaers.jpg
Partner-Sigenia.png
Aluplast-Circle.png

De voordelen van IBERALU

Aluminium en pvc ramen en deuren op maat uit eigen productie

Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling

Showroom & Kantoor

Antwerpsestraat 168

2640 Mortsel (Antwerpen)

bottom of page