top of page

10 voordelen van aluminium ramen en deuren

Om welke redenen kies je voor aluminium als materiaal voor je nieuwe ramen en deuren? Wij zetten de 10 redenen op een rijtje.

1. LANGE LEVENSDUUR Aluminium profielen worden niet aangetast door UV-stralen of vocht, roesten of rotten niet en trekken niet krom.


2. ONDERHOUDSVRIENDELIJK Aluminium dient nooit gevernist of geschilderd te worden. Het volstaat om aluminium profielen een aantal keer per jaar te reinigen met lauw water en een niet-agressief poetsmiddel. Deze kunt u tevens verkrijgen via ons webshop.


3. OPTIMALE AKOESTISCHE ISOLATIE Aluminium profielen zijn ook perfect geschikt voor brede glasdiktes en garanderen een optimale geluidsisolatie.


4. MILIEUVRIENDELIJK EN ECOLOGISCH VERANTWOORD Aluminium is 100% recycleerbaar. De recyclage van aluminium kost een minimum aan energie en het kan zonder kwaliteitsverlies hergebruikt worden.


5. OPTIMALE LUCHT-, WATER- EN WINDDICHTHEID Aluminium onderscheidt zich door zijn uitstekende thermische isolatie. Een aluminium raam isoleert prima tegen zowel de kou als de warmte en beantwoordt aan alle wettelijke vereisten inzake energie-efficiëntie.


6. VEILIG EN BETERE BRANDBEVEILIGING Aluminium is door zijn stevigheid beter bestand tegen inbraken en is onbrandbaar.

Als optie kunt u ook brandwerende profielen in combinatie met brandwerende beglazing verkrijgen.


7. LICHTGEWICHT Aluminium is een licht materiaal. Het kan snel geplaatst worden én is tegelijk heel stevig om complexe structuren mee te realiseren.


8. TALRIJKE KLEUREN EN STIJLEN Aluminium profielen van Reynaers zijn in meer dan 400 RAL kleuren en verschillende afwerkingen beschikbaar. Of het nu gaat om een functionele, renaissance of minimalistische stijl, aluminium is een prima oplossing voor elk woningtype.


9. PROFESSIONELE PLAATSING De computergestuurde bewerking van de profielen en de precieze opbouw van het afgewerkt product maken een vlotte en onberispelijke plaatsing van aluminium ramen en deuren mogelijk.


10. GROTE RAAMAFMETINGEN Aluminium maakt het mogelijk om hele grote – en dus ook extra zware – raampartijen te realiseren.


Meer informatie over aluminium ramen en deuren? Neem dan contact met ons op.

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page