top of page

Hoe vergelijk je een ramen-en-deurenofferte?

Vergelijk hetzelfde


Het eerste waar je op moet letten: vergelijk je wel hetzelfde? Gaat het in alle offertes over ramen en deuren in hetzelfde materiaal? Vergelijk zeker geen aluminium ramen met ramen in hout of pvc. Want dan vergelijk je appels met peren. Het prijsverschil tussen die materialen is best groot.

Kijk ook na of de graad van afwerking, het isolatieniveau en het type glas van de ramen in elke offerte hetzelfde zijn. Koos je voor inbraakwerende of verborgen sloten en klinken? Vroeg je screens of rolluiken? Check of ze op je offerte staan. Alles wat je vraagt, zorgt voor een prijsverschil. Vergelijk dus niet alleen het totaalbedrag, maar ook de bedragen van de aparte onderdelen.


Kraan of hoogwerker nodig?


Denk je dat je leverancier een kraan of hoogwerker nodig heeft om sommige ramen en deuren te plaatsen? Of is er naast en in je woning genoeg plaats om met je ramen en deuren te manoeuvreren? Check dat zeker, want het kunnen onverwachte meerkosten zijn die van leverancier tot leverancier sterk kunnen verschillen. Je kunt alvast ons contacteren om dat samen met jou te bekijken. Een vertegenwoordiger bespreekt ook de details van de plaatsing met je bij de technische opmeting.

Bezoek toonzalen


Het aluminium, het glas en de soorten profielen met elkaar vergelijken? Dat kan alleen in een toonzaal. Neem je tijd om de showroom te bezoeken van elke leverancier die je een offerte bezorgde. Ga er je toekomstige ramen en deuren bekijken en voelen. Alleen zo neem je de juiste beslissing.
Hoe een Aluminium-offerte aanvragen?


Wil je weten hoeveel nieuwe aluminium ramen en deuren kosten? Vraag in 3 makkelijke stappen een offerte op maat bij IBER ALUMINIUM ENGINEERING

  1. We maken een afspraak met je, meestal in ons showroom. Tijdens dat gesprek overlopen we samen met jou je nieuwbouw- of verbouwproject in detail. Je kunt er ook onze materialen en systemen zien, voelen en vergelijken.

  2. Je krijgt een offerte helemaal op maat van je plannen en verwachtingen.


Goed om te weten: voor een nieuwbouwproject hoef je alleen je bouwplannen aan ons te bezorgen. Bij een renovatie komen we in je woning alles opmeten. Bij een totaalrenovatie combineren we de 2.59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page